Hei, olen Roosa

Ihanaa, että löysit tänne rakas Sisko! Ennen kuin kerron sinulle miksi naisten auttaminen ja nostattaminen on minulle sydämen ja sielun asia, haluan kertoa sinulle ennen sitä, miten olen päätynyt auttamaan naisia kohti sisäistä vapautta ja miksi olen kokenut, että naisen on vaikea olla todellisessa lempeässä olemuksessaan nykymaailmassa. 

Olen entinen SM- tason alppihiihtäjä. Silloin urheilijan kuplassani elin hyvin määrätietoista ja kurinalaista kilpaurheilijan elämää. Elämääni ei kuulunut juuri muuta kuin harjoitukset, suorituksieni analysointi ja itseni kehittäminen kaikin tavoin mitä keksin. Vapaa-ajalle ja hauskoille asioille en antanut tilaa, koska ajattelin, että se on pois menestyksestä, mitä kovasti halusin.

Oman pääni sisällä en ollut ikinä tyytyväinen suorituksiini, olisi pitänyt olla vieläkin parempi, tehdä enemmän ja kovempaa. En ikinä riittänyt itselleni. Elämä tuntui vakavalta, kireältä ja ahdistavalta. Matkassani kulki yleensä rinnassa tuntuva puristus ahdistuksen seurauksena. Enkä silloin ajatellutkaan, että elämä voisi olla toisenlaista. Kaikki tämä johti erilaisiin terveydellisiin ongelmiin kuten masennukseen, polven rasitusvammaan ja ylikuntoon eli urheilijoiden loppuun palamiseen. Suoritin elämääni odottaen, että joku päivä kova työ palkitaan ja olympiavoittajana voisin sitten olla onnellinen. Olympiavoittajaa minusta ei tullut. Onneksi ei. 

Kun urheilu-urani loppui, jatkoin samalla kaavalla suorittamista. Kunnes pysähdyin taas iskeneeseen henkiseen ja fyysiseen huonoon oloon. Aloin tajuta, että luon itse tämän kaiken. Enää en voi syyttää raadollista kilpaurheilijan elämää. Siitä matkani alkoi aivan uudenlaiseen todellisuuteen vauhdilla. Elämäni ja maailma ympärilläni alkoi tuskan sijaan tuntua ihanalta seikkailulta, missä tunnen kiitollisuutta nukkumaan mennessä ja aamulla silmät avatessa. Ennen tein päätökset hyvin järkeä kuunnellen, mutta kun viimein aloin kuuntelemaan sydäntäni, upeita asioita alkoi tulla elämääni kuin itsestään, ilman puskemista tai paineita. Ensimmäiset hienot asiat jotka tulivat tällä tavoin kuin itsestään ovat esimerkiksi muutamiin kirjoihin kirjoittaminen kuten Mitra Vasaran kirja Seksi ja läsnäolo ja Jaana Villasen Nosta nainen päivässä kirja. Minuun otettiin myös yhteyttä puhuja välittäjä firmasta Ikigaista, jos haluaisin tulla heille puhujaksi. Halusin kertoa nämä vain esimerkkinä siitä, miten ihania asioita voi alkaa tapahtua kuin itsestään, jos uskaltaa päästää irti elämän ratista ja siitä kuuluisasta kontrollista.

Uuden todellisuuden auettua aloin ymmärtää, että olin ollut sisältä kuin mies ja hukuttanut todellisen itseni ja naiseuteni kovan kuoren alle. Siihen asti olin kuitenkin luullut olevani hyvin naisellinen, koska tykkäsinhän pukeutua naisellisesti ja laittautua. Mutta kun aloin tutkimaan feminiinistä eli naiseuden puolta itsessäni, tajusin, ettei sitä ole minussa juuri ollutkaan. Samalla silmäni alkoivat aukeamaan sille, miten vähän sitä koko yhteiskunnassamme onkaan. Ei ihme, että minusta oli tullut suorittava ja ahdistunut nainen tässä tehokkuus- ja rahatavoitteisessa miehisiä piirteitä arvostavassa maailmassa. 

Kun avauduin todelliselle naiseudelleni, elämäni muuttui täysin. Muutuin kontrollofriikistä elämälle ja runsaudelle antautuvaksi naiseksi. Kiirettä arvostavasta olemisen nauttijaksi. Voin tehdä asioita lempeydestä ja rakkaudesta käsin, jolloin asiat alkavatkin sujua aivan uudella tavalla elämän virrassa soljuen pakottamatta yhtään mitään. Voin antaa itseni vain olla tuntematta siitä syyllisyyttä. Aloin rakastua itseeni. Minä vapauduin kahleista, jotka olin pääni sisällä ihan itse luonut. 

Nyt autan muita naisia myös tälle polulle vapautumaan omaan todelliseen loistoon, iloon ja rakkauteen. Naiset voivat pelastaa tämän maailman eheyttämällä oman naiseutensa, jolloin kovassa ja suorittavassa yhteiskunnassa vastapainoksi alkaa syntyä lempeää ja hoivaavaa energiaa. Silloin voimme alkaa nauttimaan lempeämmästä elämästä itsessä ja yhteisössä ja voimme sanoa hyvästit ylisuorittavalle ja kovalle maailmalle. Se kuitenkin vaatii sen, että me naiset astumme omaan valoomme ja näemme itse oman upeutemme! Meissä naisissa on todellinen luomisvoima ja kyky parantaa tämä maailma.

Joten tarvitsen myös sinut Upea Nainen mukaan näihin maailmanpelastustalkoisiin! Kutsun sinut mukaan matkalle löytämään se todellinen hehkuva nainen joka olet. <3