Täysin uudenlainen valmennuskokonaisuus naisille verkossa (tulossa)!

Pian on tulossa jotain ihanaa! :)

Olen rakentamassa uudenlaista verkkovalmennusta naisille, jotka haluavat viimein muutosta elämään ja alkaa vapautumaan sisäisestä vankilasta. Valmennuksessa autan naisia vapautumaan riittämättömyyden tunteesta, kiireen tuomasta ahdistuksesta ja saamaan lisää sisäistä vapauden tunnetta. Jos sinusta tuntuu siltä, että elämä on yhtä suorittamista ja stressiä eikä aikaa jää vapaa-ajalle ja itselle tärkeisiin asioihin niin tämä voi olla se, mitä olet odottanut!

Valmennusta odotellessa voit vastata ennakkokyselyyn, jonka avulla ymmärrän naisten syvimpiä ajatuksia ja tarpeita paremmin ja pystyn tarjoamaan parhaiten sitä mitä tarvitset. Olen todella kiitollinen jos sinulla on muutama minuutti aikaa vastata kyselyyn:)

Ps. Tarjoan yhden ilmaisen valmennuspuhelun tai tapaamisen kaikille kyselyyn vastanneille <3

Linkki kyselyyn: https://forms.gle/JLb1661zY1hoEuLa6

Tapaamiset ja puhelut

Tarjoan henkilökohtaisia puheluita tai fyysisiä tapaamisia. Fyysisiä tapaamisia pidän Helsingissä. Alussa kartoitamme tilanteesi ja lähdemme purkamaan sitä siitä, mikä tällä hetkellä palvelee sinua parhaiten, jotta voit alkaa vapautumaan iloon, vapauteen ja rakkauteen eli siihen todelliseen naiseen joka olet. Siten voit alkaa löytämään naiseuden voimaasi, jolla voit alkaa luomaan sellaista elämää, jota oikeasti haluat. Alat saamaan lisää aikaa itsellesi ja alat nähdä elämää uusin silmin, jossa ahdistuksen ja stressin sijaan tunnet keveyttä ja nautintoa. Tämä edellyttää sen, että olet valmis tekemään töitä itsesi kanssa ja sitoudut muutosprosessiin. Tämä on sinulle, jos olet kyllästynyt nykyiseen elämään ja todella haluat muutosta.

Tuon tapaamisiimme kaiken kokemukseni ja oppini, mutta sen lisäksi myös sisäisen herkkyyden ja intuition, joka auttaa näkemään mikä juuri sinun tilanteessasi palvelee parhaiten.

Puhelun/tapaamisen hinta on 96e/tunti (sis. alv. 24%).


Kuullaan pian Sisko!